Självporträtt, Augusti 2017

3 thoughts on “Självporträtt, Augusti 2017”

 1. Tjusigt, och väldigt bra skrivet.
  Jag gillar speciellt det i början att man som fotograf faktiskt måste hjälpa till att avdramatisera det hela med porträtt. Det är lite som när man fotograferar sina barn, då får man stå ut med att bli fotograferad tillbaka.

  En tanke med skärpan, du skulle ju kunna spänna upp en fiskelina och hänga något i den som du ställer in skärpan på. Sen får du luta huvudet framåt tills näsroten möter linan, då borde det bli skarpt. Ta en riktigt tunn så syns den nog inte. Tänkte något med laserpekare först, men det kanske är farligt.

  Kul att du fortsätter blogga.

  Liked by 1 person

  1. Tack för uppmuntran!

   Får ta och testa fiskelinatricket när det blir dags för selfie nästa gång! Lite svårt när det är utomhus och blåsigt, men det är ju sånt som man löser där och då. Man blir ju rätt bra på att lösa saker där och då när man jobbar med sånt här!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s